×

Beställ Landningssida

Öka försäljningen med en riktigt bra landningssida

En landningssida är en viktig del av digital marknadsföring. Är man inte helt bekant med det kan det dock vara svårt att veta vad det är och vilket syfte en landningssida faktiskt fyller. Man kan ställa sig frågor som:

  • Vad är skillnaden mellan en landningssida och en vanlig hemsida?
  • Behöver man en landningssida - och i sådana fall varför?
  • Hur är landningssidor uppbyggda?

En landningssida är den webbsida en potentiell kund hamnar på när hen klickar på en annons - exempelvis via ett sökresultat på Google. Det är en fristående hemsida som tagits fram enkom i marknadsförings- och reklamsyfte. Landningssidor är oftast betydligt enklare än vanliga hemsidor och har mindre innehåll.

Syftet med landningssidor är att driva mer trafik till ditt företag. Ofta är de utformade så att det finns någon typ av så kallad “call to action” - till exempel ett telefonnummer eller ett formulär som besökarna kan fylla i för att skapa ett användarkonto, registrera sig för en prenumeration eller genomföra ett köp.

Landningssidor kan enkelt förklaras som sidor designade för att göra vanliga besökare till betalande kunder.

Vem behöver en landningssida?

Alla företag som gör någon typ av annonskampanjer på nätet eller i sociala medier har nytta av bra landningssidor. Har du en landningssida med SEO-anpassat innehåll hamnar all den ökade trafik som följer av en annonsering på den sidan istället för direkt på ditt företags ordinarie hemsida. Landningssidan har till skillnad från din vanliga webbsida en enkel och mycket tydlig CTA (call  to action), vilken förhoppningsvis omvandlar dina besökare till kunder.

Har du väl skapat en landningssida kan innehållet och texten på den sedan förändras och uppdateras för att passa olika kampanjer. Du kan också ha flera olika landningssidor för att ranka bra på olika nyckelord och för olika produkter, tjänster, orter och dylikt.

Vi hjälper dig att bygga en effektiv landningssida till ditt företag

Effektivt företagande handlar om att använda sin tid och energi till det man är riktigt bra på - och outsourca resten. Har du begränsad eller ingen erfarenhet av att skapa landningssidor, eller webbsidor överhuvudtaget, kan det vara en bra idé att leja bort det arbetet åt professionella SEO-experter istället.

Önskar du få en eller flera landningssidor skapade för ditt företag är du varmt välkommen att vända dig till oss. Vi har lång erfarenhet av digital marknadsföring och hur man på ett effektivt sätt genererar trafik till ett företag på nätet. Med risk för att sticka ut hakan lite, skulle vi till och med säga att vi är experter på att hjälpa företag att konvertera flanerande besökare till bra betalande kunder.

Till oss kan du vända dig oavsett vilken typ av verksamhet du driver och oavsett inom vilken typ av bransch. Vi har såväl breda kunskaper som hög kompetens och kan således skapa en riktigt bra landningssida till ditt företag oberoende av vilka produkter eller tjänster du säljer.

Har vi lyckats väcka ditt intresse? Hör av dig till oss så snackar vi vidare om hur vi på bästa sätt kan hjälpa ditt företag med en kvalitativ landningssida.

BESTÄLL TEXTER IDAG

Ta kontakt med oss idag för att få ett fast pris på era SEO Texter. Vi finns på ett direktnummer alla vardagar och svarar på alla mejl inom några timmar.

Beställ Texter